Livsstil

Doften av helg, Nocco abstinens och träningssug

När doften av helg sveper förbi.

Det går bra för den här så kallade influenser … eller inte haha. Jag är så jävla dålig på uppdatera nu. Jag kommer ur fas, har ett jävla sug på skriva, men känner att jag har noll saker att dela med mig av även om det händer en förjävla massa roligt i livet, men jag vet inte om det är saker som andra uppskattar lika mycket som mig.

Men det har även varit intensivt och mycket jobb som gjort att jag fokuserat på , äta, sova, jobba, hundmys. Och så börjar vi om. Jag har dessutom inte druckit Nocco sedan förra veckan och jag har sånt sinnesjukt sug efter Nocco och vill egentligen bara springa ner till Ica och köpa på mig ett par stycken och knäcka en burk Romonade haha. Hur sjukt är det inte ? Men jag är får trött i kroppen för att orka det samtidigt som hungern börjar smyga sig på.

Jag insåg i helgen att nej nu får det vara nog Tommy, vintern är runt hörnet, temperaturen på vädret sjunker och stelheten och ömheten i lederna börjar smyga sig på och jag måste ta tag i den där soffliggar-Totten och göra något åt det innan det blir värre, för jag vet ju att jag mår bättre av att röra på mig och lederna och musklerna är inte så stela och ömma om jag tränar på en normal nivå och tror ni inte på fan att jag lyckas trycka in 2 längre promenader denna veckan trots massor med jobb? Joho , hör och häpna. Igår kväll lyckades jag släpa min blekfeta röv från soffan , fick på mig träningskläder, snörade på promenadskorna och startade träningsappen på min apple wacth och gav mig ut på promenad. Väl hemma igen efter en ruskigt skön promenad i bra temp så stoppar jag appen och sen när jag går in och kollar på klockan för att kolla kartan hur jag gick så ser jag ingen karta, den är bara markerad på hemadressen. Börjar om för något är fel … men icke, jag ställde in den på inomhusgång haha. Skjut mig !

Jag har dessutom 2 gånger denna veckan käkat samma mat, tacokyckling, harrys kuvert och edamebönor ( båda stekta i vitlök ) och så tacosås till det. Helvete vad gott så det blir samma i dag haha. Så nu ska jag börja med middagen och fortsätta suga in att doften av helg och ledighet börjar. Det blir en helg med promenader, vila och massa mys med hundarna. Det har varit intensiva veckor så jag känner att ännu en ledighet med egentid och hundmys står högt på listan.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.