Livsstil

Träningsvärk, hårda tag och idol kväll

En lugn och skön kväll.

Träningsvärken efter gårdagens utbildning är ett faktum och jag funderade lite på hur i helvete man kan ha så jävla ont i kroppen och med tanke på hur intensiv och hård utbildningen var i dag så lär jag inte kunna gå och stå i morgon .. Rullstol much ? haha! Det har alltså varit enormt hårda tag i dag och vi övar safe , men vi har tagit i och i dag trodde jag fan att jag skulle kvävas, men jag överlevde och kunde dela ut lite smällar på gumpar.

Det är fantastiskt skönt att gå i vanliga kläder igen, de senaste dagarna har jag levt i mjukiskläder och det ger ju mig som alltid går  lite stylish en smula ångest, men man kan inte öva fys i jeans haha! Så i eftermiddag när jag kom hem hoppade jag in i duschen, insåg att blåmärken börjar komma fram efter dessa dagars hårda kärlek från kollegor och utbildningspartners.

Jag och kamphunden ska bara slappa ikväll, Annica ska komma förbi och se Idol här hos mig. Så ja, det blir en lugn fredag kväll vilket jag uppskattar enormt efter flera intensiva dagar.  I helgen är jag ledig , ingen utbildning och inget jobb, men jag kommer inte vara helt ledig, jag kommer sitta klistrad vid datorn och massredigera bröllopsfoton, så ja .. jag har att göra.

Vad har ni för planer för kvällen och helgen?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.