Livsstil

Torsdag, bråk med kamphundar och sömn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon . Jag önskar jag kunde få sova bort hela dagen, den där sömnen infann sig någon gång efter 01 i natt och tidigt som satan?! Seriöst, kan ni inte bara sova någon gång. Jag vaknar upp av att Chanel och Gizmo körde brottningsmatch och att Prada satt på min bröstkorg och stirrade ut mig?!  Den tösen har en inställt ät och sov klocka .. Hon ska ha mat exakt samma tid varje dag och hon stirrar verkligen ut en tills hon får maten.

Jag tänkte att klivet jag upp och ger dom mat och går ut med dom så lugnar dom ner sig, men Gizmo är en ond djävul. Han slafsar i sig sin mat och sen ger han sig på den svagaste och snor Pradas mat. I dag tappade jag tålamodet och stängde in honom på toaletten. Hundjävel!

Har ringt sjukhuset, upptaget men fantastiska läsare och världens bästa Meekatt har stillat min oro. Det är med all sannolikhet ett invändigt stygn som bråkar och ja, det kan man väl inte göra så mycket åt? Hell no att dom ska få gå in och ta ut skiten haha.  Nu ska jag svara på lite mail, jag såg att jag fått notisar om att min krönika snart skickas på tryck i tidningen som kommer hem till alla i fibromyalgi föreningarna, fortsätter mailadet gällande intervjun här om dagen och sen ska jag iväg på lite viktigheter i eftermiddag!

Japp, ännu en fullspäckad och rolig dag för totten , trots att jag egentligen önskar att få ligga hemma i soffan och pilla mig i naveln, dra i krigaren och bara vara .. Och nej, jag är inte arg, det krampade till samtidigt som jag tog fotot haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fredrik 4 februari, 2016 at 10:31

  Hoppas att intervjun gick bra! Kul att följa dig i ditt liv! 🙂 Kram!

 • Reply Margareta 4 februari, 2016 at 11:07

  Är du säker på att inte Prada är en förklädd sköldpadda?

 • Reply Mirre 4 februari, 2016 at 11:30

  Skönt att det verkar vara som det ska då eller vad man ska säga och gaahhh ja man kan bli tokig på vovvarna sådana ggr. Bellman hade en tendens att vilja slicka rump och stump eller vad man ska säga ibland på nätterna och det lät ju som han slaffsa i sig allt

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.