Livsstil

Trötta som fan, morgonsnack och latte

Latte och tända ljus.

I dag är jag trött som fan även fast jag somnade innan 23.30 i går så är jag oerhört trött i dag. Jag har ju hela min semester klivit upp tidigt och vaknat tidigt, i dag vaknade jag första gången där vid 03:50 men totalvägrade kliva upp så jag vände på mig och försökte somna om och sen vaknade jag vid 7 tiden igen. Aldrig, jag klivet inte upp och somnade om till vid 8 tiden igen. Klev inte upp då heller utan då vaknade kamphunden och vi busade och hade söndagsmys och djupa diskussioner om livet så här söndag morgon. Ni kan se en snutt på bloggens faceboook sida eller på min instastory ( tommytott på bägge ställena ).

Morgonpromenad är avklarad och jag har gjort mig en latte, tänt ett ljus och myser med kamphunden i soffan. Jag har även fixat med ormarna, för det kommer en kille och ska hämta dom nu vid 10 tiden, samt att han ska köpa mitt lilla fasta 50 mm objektiv.  Så jag har beställt batterigrepp och ett fast 50mm 1.4 art , grymma priser på begagnad marknaden med garanti.  Reptiler är ju ett av mina 2 stora intressen, men då tiden inte räcker till och jag fick ett grym erbjudande på ormarna så kan jag inte låta bli, det är bättre någon har dom som har mer tid. Även fast det suger.  Jag tror sjömannen och våra vänner blir lyckliga som fan över detta.

Så här sitter jag nu med en latte, gnuggar mina trötta ögon och längtar tills jag får mina nya glasögon. Jag är så trött på att allt reflekteras i glaset, så till veckan får jag nog de nya och ser nog lite bättre ut haha! Lite social medier och kolla mailen innan jag snyggar till mig och ger mig iväg för ett kvällspass till med kollegorna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.