Livsstil

Het kyckling tjoffilitjoff

image

I går kväll tog jag fram 2 kycklinfileér från frysen till dagens middag. Jag var så otroligt sugen på att äta någon form av kycklingtaco men mer såsig och hade en vision i huvudet . I dag när jag sprang runt på Willys som en liten master chef. Enchiladas krydda, ja det kan ju passa perfekt på kycklingen och så rör jag ner crème fraîche och så lite tillbehör på ett tacobröd…  Masterchef Totten log sitt mentalt störda leende och kände mig så jävla stolt. Något nytt och så jävla gott!

Det doftade ljuvligt och jag tog en rejäl tugga. Ögonen höll på ploppa ur och jag sprang och fyllde ett stort glas med vatten, grävde i soporna och såg att det stod hot.  Oh lord have mercy, man kände ju för fasiken knappt smaken utan den var verkligen het. Så ja, jag som inte fixar sådär het och starkt mat kommer ju få leta upp en fet kräm till gumpalallan. Het mat och totten? Bosatt på dass och sårig i härligheten. Jaja, jag blev mätt och åt faktiskt 2 , vägra slänga och göra nya mat!  Kanske om jag tar mindre mängd krydda så kanske det inte blir så HET!?

Jaja, nu leker jag drake, hinkar vatten och ojar mig för magen.. och gumpen haha. Kamphundarna har fått mat och nu ligger vi i sängen och dom har fått varsitt ben. Japp, jag testar och ser om dom kan ha bättre beteende i dag eller om jag ska behöva kasta ut dom i hallen även ikväll och hota med matstrejk och att jag själv ska tugga i mig benen. Ännu fungerar det ypperligt och inget gnabb, skäll och hår som flyger;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 31 maj, 2016 at 21:21

    haha så starkt vart det för oss en gång då vi best thaimat, det gick inte att äta alltså

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.