Livsstil

Söndag, oplanerad dag och morsdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndag morgon och jag vaknar innan kl 07 även i dag, det börjar bli lite tradigt att kliva upp så tidigt varje dag. Men hej, jag får ut mer av dagen och kommer ut då det inte är så många morgontrötta människor som inte bryr sig nämnvärt om vad deras hund gör.

Latten är klar, jag har ringt och gratulerat mor på morsdag och nu sitter jag här och väntar på att Mattias ska höra av sig så jag ska köra honom ut till åkeriet då han ska iväg och köra cross. Dom lämnade bil på åkeriet i går när dom tog en öl och umgicks med vänner, så jag ställer upp och kör honom ut i dag!

I dag har jag faktiskt inte tycke inplanerat på schemat, tanka bilen och handla hem lite till kylskåpet kanske vore något. Jag hoppas faktiskt det spricker upp så man kan ge sig iväg till stranden även i dag, det hade varit fantastiskt!  Vad har ni för söndagsplaner ?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Moster 30 maj, 2016 at 01:31

  Hälsa min kära syster nästa gång du pratar med henne, vi har ju 4,5 mil emellan så det är ju långt . Hoppas vi ses i sommar på en latte eller en kall

  • Reply tommytott 30 maj, 2016 at 20:29

   Det ska jag göra!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.