Livsstil

Sjuk sambo och jobbhelg

Monstera adansonii

Så var det lördag morgon och jag har varit ut på morgonrundan med en trött kamphund. Hon ville gärna ligga kvar i sängen hos sjömannen, men hon behövde komma ut och min lattetarm vrålade frenetiskt. Jag vaknar upp med ömmande hals och smått illamående, men det börjar ge med sig, i alla fall illamåendet och jag försöker trycka undan känslan av ond hals.

I går fick jag hem sjömannen och han var inte på topp. Feber och allmänt hängig i kroppen, så jag misstänker att något virus intagit hans kropp.  Han tog tempen nu på morgonen och det visade 38.9, så han får minsann ligga i soffan hela dagen, ja förutom de gånger kamphunden måste ut när jag är på jobb ikväll. Jag har jobbhelg och kör kvällspass hela helgen och morgonpass måndag. Det känns sådär faktiskt.

Vi tog en runda till Ekohallen i går kväll. Godistarmen vrålade och vi behövde handla lite annat smått och gott till både bilen och hemmet. De hade erbjudande på gröna växter och där högst upp på hyllan stod denna Monstera adansonii, aka monkey mask/leaf och var deppig, så jag tänkte att jag ska minsann försöka rädda den och få den att må bättre här hemma. De är ju så snygga så jag hoppas den kommer trivas här hemma hos oss.

Men nu , dricka min latte, kolla sociala medier innan jag hoppar in i Mr Grey och kör till jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.