Livsstil

Status

img_5621

Mår: Jag mår faktiskt riktigt bra.

Sömn: Med tanke på nattjobb så har jag sovit alldeles för lite under denna nattperiod. De 2 senaste har jag sovit riktigt bra och ser fram emot att få vända på dygnet och sova på nätterna och vara vaken på dagen.

Veckans bästa: Det måste faktiskt vara att jag sa upp mig. Jag ser fram emot att börja på det nya så otroligt mycket och att jag har bokat tatueringstid .. wihoo!

Veckans sämsta: Att sjömannen åkte på jobb i fredags och är borta 19 dagar. Och att jag inte har tränat ett skit denna veckan. Jag skäms och har fruktansvärd ångest. Och slarvat med maten och inte lagat riktig mat. Totten, du får inga manboobs eller bubblebut av att slarva med mat och träning.

Något jag måste köpa: Ny munskölj och tandtråd. Det börjar ta slut, men det är ju fantastiskt tråkigt att lägga pengar på. Dessutom, vilken munskölj är bäst? Vad ska man undvika? Alla säger ju fan olika haha!  Office paketet .. jag har fortfarande inte köpt det. Jag skäms.

Dagens måste: Tvätten. Högen bli större, jag har nästan inga rena vardagsplagg, så skärpning. En maskin ska i gång direkt på morgonen.  Rensa ut bland allt protein och slänga det som är gammalt och faktiskt ta mig iväg på gymmet alternativ ut och springa, gymmet.

Bloggrelaterat: Jag måste hitta motivationen igen. Jag börjar se en dum ovana här i bloggen. Det är fan bara foton på kaffe och inget annat. Seriöst nespresso, jag tar gärna emot pressutskick och en spons från er. Jag måste hitta motivationen att ta snygga foton, lägga upp er outfit bilder ( jag vet, för att kunna göra det måste jag tvätta ), ta tag i att skriva ett kontrakt på mina krav på förtagen gällande samarbete och ersättning. Och ja .. jag måste uppdatera min design, jag vill ha en ny design. Helst för flera veckor sedan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.