Livsstil

I pee glitter, shit cupcakes and fart rainbows

15267499_10210548979734061_2080264683370640710_n

Har jag röven fram? Eller är den bak?
Det är dagens största fråga, för jag är så fruktansvärt trött. Mina ben värker som fan och jag har haft sån värk att jag varit skakis i dag. Jag har varit ut med kamphundarna, funderar fram och tillbaka i fall jag ska släpa denna obefintliga röv till gymmet eller inte. Tänkte ta en löptur men det är så jävla kallt ute så jag skiter i det och funderar därför på gymmet, för jag vet att jag måste dra mig iväg och träna då kroppen mår så mycket bättre av det, men just nu med värken vet jag inte om det är bättre att jag vilar även i dag och tar gymmet i morgon förmiddag i stället.  Jag får helt enkelt se.

Nu ska jag köra i gång en maskin med tvätt, hoppa i mjukisbyxor och ställa mig och laga lite mat. Jag har fan bara ätit ett ägg i dag, vilket är under all kritik, men ibland är värken så jävla påfrestande att aptiten är noll och det jag får i mig är kaffe, i dag var en sån dag!  Ikväll ska jag tända massa ljus, ta en varm dusch och bara mysa med kamphundarna.

Föresten, vad tycker ni om bilden ovan? I love it. Det är så jag haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.