Livsstil

Malmöfestivalen, Melissa Horn och lycka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina små hjärtan!  Onsdag och om en vecka kommer sjömannen hem .. Äntligen! Han har varit iväg till sjöss en vecka och har en vecka kvar att jobba innan han kommer hem och ger mig lite värme och skedar – mys! Och i dag var sängen otroligt skön att jag inte ville kliva upp, men jag vaknade i alla fall normal tid.. ja jag ställde larmet, för annars vet jag inte hur länge jag hade sovit.

I går blev det middag hemma hos syrran och Mattias och sen drog jag och syrran ner till Dansbanan vid centralen och buggade loss till Drifters ett par danser innan vi kollade in Melissa Horn. Hon är fantastiskt duktig, men jag är lite besviken att det bara var 1 låt som jag kände igen innan vi begav oss ner till Dansbanan igen för att bugga lite till. Strax efter 23 var vi hemma, nöjda över kvällen men missnöjda över att dom stänger dansbanan kl 22.30 när det ändå är festival? Skärpning arrangörer och band.

För övrigt mår jag riktigt riktigt jävla bra. Jag känner att all stress och allt skit som varit börjar lägga sig och den där glada Totten har hittat tillbaka, slutat oroa mig och bara få vara den glada person som jag är . Helvete vad bra det känns. Dessutom är jag glad att syrran verkar ha fixat intervjun hon var iväg på i dag. En maskin tvätt är i gång, kamphundarna är rastade och ikväll ska jag iväg på ett extra pass på sjukhuset.  Jag får se hur trött jag är när jag kommer hem , i fall jag uppdaterar lite snabbt eller om jag direkt hoppar ner i loppelådan och hånglar upp kudden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mariann Lifwergren 17 augusti, 2016 at 10:16

    Åhhh jag vill med dansa 😛 Så himla kul!
    Ha en kanon dag!
    Kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.