Stuglivet

En detalj och gå utanför sin comfortzone

Att gå utanför sin comfort zone.

Jag har hunnit klippa gräset på kortsidan och baksidan och rensat lite ogräs mellan plattorna här inne på tomten. Det är jävligt vad ogräs växer. Annars har jag lagat lunch, plockat här i stugan och slappat. Solen försvann så jag drog på mig mina adidasbyxor, hittade ett par skitiga målarskor och såg drog jag på mig en hoodie och tog med kamphunden på en längre promenad. Fantastiskt skönt trots att solen inte värmer, men fortfarande helt okej temperatur ute.

Jag gick vid ån, upp till vingården/odlingen här vid stugorna och sedan gick jag förbi en väns stuga och slutligen kollade jag och siesing var ute och det var han. Snackade lite med honom , Wanda var inne i stugan och sov eftersom hon ska jobba inatt igen. Siesing undrade om jag kom förbi ikväll vilket dom ville och jag går gärna till dom och på  frågan vad jag skulle ha med mig så var det mina 2 ben haha.

Så väl tillbaka till stugan så har jag bara slappat, bytt om och börja göra mig klar för kvällen. Vi ska grilla, mysa och eventuellt titta på bålet som tänds ikväll. Här ovan ser ni en detalj för kvällen, perfekt att den låg i kassen med byxorna så jag kan ha med den ikväll, då kan jag ha salvan till tatueringen, min lilla kamera som jag tänker ta med och snus. Kanske kan jag få Wanda att ta en bild på hela outfiten ikväll innan hon drar iväg på jobb så jag kan visa er. Tänker att Mr nikon får vila och Mr olympus som är mindre får hänga med så jag kanske kan ta lite valborgs-häng-foton från Almåsa!

Nu mysa med kamphunden innan jag ger mig iväg och går utan för min comfortzone med detaljen till kvällens outfit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.