Stuglivet

Sista juni, en vecka kvar och strålade sol

We were all born naked, everything else is drag.

Söndag och i dag vaknar jag upp ännu en dag i en stekhet stuga. Lord have mercy är det enda jag kan säga. Jag älskar denna värme och är så oerhört glad att vi har en trädgård  där kamphunden kan springa fritt i, men nu längtar jag verkligen tills poolen kommer upp. Jag skickade sms till sjömannen och sa även till lillsyrran att i dag funderar jag på att blåsa upp barnpoolen som vi fått till Thea , så att jag och kamphunden kan svalka oss i den haha.

I går var det häng hos Wanda och Tommy hela dagen, det solades, skrattades och badades. På kvällen grillade vi och käkade gott, satt ute in på små timmarna och snackade och vid 23.30 var jag och kamphunden hemma i stugan. Det var varmt som fan och jag har sovit sådär.

I dag har jag inga större planer alls. Jag ska hänga här i stugan, kommer garanterat ligga i solsängen/solstolen hela dagen och bara vara. Jag ska vattna lite i odlingen och tomat och gurkplantorna ska ha vatten. Annars inga större planer, jag får se helt enkelt. Osäker på om jag ska dra till stan eller om jag stannar här i stugan en dag till. Men det blir i alla fall en dag med kamphunden och bara vara. Det behövs sånna dagar med.

Sista Juni och jag funderar på vart denna månad har tagit vägen. En vecka kvar till sjömannen och 15 dagar till semester. Må dessa dagar gå snabbt som fan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.