Ett hälsosammare jag

En fantastisk ledig dag, idiotiska hundägare och lugn kväll

image

Det har varit en fantastisk ledig dag med besök på Emporia och sedan en lång promenad från Emporia och hem, rasta kamphundarna och solning med syrran på deras innergård. En runda på Ica för att handla till kvällens middag och morgondagens frukost på jobbet. Det blev Kycklingsallad med bönpasta hos Lizette och Mattias och nu är jag och sjömannen hemma igen och har just kommit in från en promenad med kamphundarna där jag kallade folk massa fina könsord. Jag förstår inte att man har råd att köpa hund, men man har fan inte råd att köpa bajspåsar och man orkar fan inte böja sig ner och plocka  upp efter sin hund och nej, jag går inte med blicken ner i marken konstant bara för att där kan det ligga en tolle, utan det tillhör att man plockar upp efter sig och sin hund- jävla idioter!

Dagarna bara springer förbi och just nu känns det som om att livet består av , jobba, träna och ta vara på all sol man kan få och ja så klart, nakengymnastik med sjömannen. Vi har konstaterat både jag och sjömannen att vi är gladare och piggare sedan vi kom i gång med träningen på allvar igen och i dag har jag i skrivandes stund kommit upp i 18 000 steg. Grymt jobbat för att vara mig.

Rundan på Emporia slutade i en grymt glad syrra, hon blev inte sådär tjejsur som de flesta blir när man inte hittar något när man ska shoppa. I dag shoppade hon loss och målet var bikini och hem gick hon med 2.  Vi andra bögarnabus shoppade inget mer än en fika, islatte till Totten och självklart ångrar jag att vi inte köpte de där skorna vi kollade på .. Åh vad jag vill ha dom och ett par nya chinos shorts till sjömannen.

Nu blir det duschen och det återstår att se vem av mig och sjömannen som tappar tvålen i dag, en kväll framför tv och klockan ringer strax innan 05 i morgon bitti då jag har ett arbetspass mellan 06-14.30. Giv mig styrka!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.