Ett hälsosammare jag, Fibromyalgi

Söndag, kostfunderingar och nyttigare chips

DSC_5341

Söndag kväll redan?! Vart tog denna dagen vägen? Magen är bättre och jag har tömt massor med bananlådor, gått upp med dom på vinden och varit på ett par promenader med kamphundarna.

Ikväll har jag varit toksugen på något gott, speciellt chips. Men jag måste verkligen skärpa mig med den där jävla kosten. Jag blir ju inte snygg och värken blir ju inte bättre av att man ska trycka i sig massa onödigt skit. Så ikväll försöker jag intala mig själv att jag  är lite nyttig. Sist jag var på Lidl hittade jag dessa ( se bild ) rotfruktschips med havssalt. Ovan smak, men goda.

Det här med kosten? Jag funderar, googlar och funderar igen på vilken kost som skulle vara bäst för mig. Som eventuellt kan lindra värken, för att jag vet att allt mjöl och socker jag får i mig bidrar till att värken blir värre. Jag har kollat lite efter matkassar, men jag är en svår kund och kräsen människa.
Varför finns det inte matkassar som inte innehåller fisk, är laktosfri ?! Alltså en kombination.

Har du fibromyalgi ? Vad undviker du? Någon speciell kost? Tips och råd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.