Ett hälsosammare jag

Hälsosamt – med en fruktansvärd stank

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här med att jobba natt är ju fantastiskt , man hinner googla på massa roliga och konstiga saker. Och i natt googlade jag på antiinflammatoriska alternativ i kosten och jag hamnade ännu en gång inne på detta med Guld mjölk och oil pulling ( låter ju verkligen som något sjukt ). Och bestämde mig där när jag var som tröttast vid 04 att dessa saker ska jag minsann testa och köra och handla ingredienser till när jag slutat jobba.

In på coop och sprang runt och letade. Ja den där honungen jag ville ha som jag oxå läste om hittade jag inte, hanukkah honung så jag tog en billig, troligen massor med socker från coop´s egna märke och så körde jag hem, rastade kamphundarna och kände att den där gurkmeja pastan ska ju bara koka i 10 minuter så då kan jag ju fixa den så jag kan ta mig ett glas guld mjölk när jag vaknar?  Och samtidigt kan jag mutlitaska och köra oil pulling. In med en sked med kokosolja, låta det smälta och sen körde jag i gång med pullningen.. Märkligt fenomen och så öppnade jag burken med gurkmeja och höll på kräkas.

I med ingredienserna i kastrullen samtidigt som jag gurglar kokosolja och klögs av stanken av det i kastrullen. Efter 4:a minuters sjudande på plattan så orkar jag inte mer, det var en fruktansvärd stank från gurkmeja och jag inser att doftar det så här illa kommer jag aldrig få i mig skiten, så jag kastade det i vasken , gick på dass bitter och fortsatte med gurglande av kokosoljan. Spottade ut det i soporna och gjorde mig klar för att sova .. muttrandes över att jag lagt ut pengar på skit som stinker värre än jag vet inte vad.  Nästan allt onyttigt doftar ljuvligt och allt som ska vara bra doftar .. magsjuka? Jävla mög!

Så vet någon om man kan köpa denna gurkmeja-röra till guld mjölk färdig? För jag vill verkligen testa i fall det kan vara så bra för min kropp. Men jag kan garantera er , gör inte detta hemma i fall ni är lite känslig mot stinkande saker haha!  Nu en latte och mysa med kamphundarna innan natt 3 av 5.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma Eriksson 12 september, 2016 at 21:33

  Gurkmejja kan du blanda ut med enbart lite vatten och köra som en “shot” på morgonen. Jag kör en tsk om dagen, sägs hjälpa både mot inflammationer och ledvärk. Finns sjukt mycket att googla om när det kommer till just gurkmeja, både forskning och teorier.. Så ja.. Jag inbillar mej att de ska va bra för nåt.. 😂✌🏼️

  • Reply tommytott 13 september, 2016 at 02:34

   Haha, ja gurkmeja är ju antiinflammatoriskt och den där jävla guld mjölken ska ju vara så god. haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.