Livsstil

Ledighet, sol och Emporia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kamphundarna väcker mig tidigt som vanligt så innan kl 8 var morgonpromenaden avklarad med de små liven. Jag har hunnit tagit mig en promenad och hämtat ut ett paket med en tröja och sitter nu på balkongen med en morgonlatte, lyssnar på musik och sjunger för grannarna och känner efter hur mycket träningsvärk jag har i mina ben, den börjar ge med sig.

Vi väntar på att syrran ska röra sig hit så ska vi ta en promenad till triangeln för att ta tåget till Emporia. I dag ska bögarnabus vara med på jakten på en bikini till syrran. Hon åker till Grekland med Matte Hå om drygt 10 dagar och har ingen bikini. Så japp, jag laddar med öronproppar och är beredd på att hon kommer bli sådär tjejsur som kvinnorna bara kan bli. .. Men vi siktar in oss på att hitta bikini till henne i dag! Sen har vi kommit på den genigala iden att vi ska ta en promenad hem från Emporia, allt för att röra på sig och vinna över mitt fibromyalgimonster helt.

Kameran åker med så vi får se hur mycket jag fotograferar i dag, men lite blir det kanske och i eftermiddag hoppas jag att sjömannen och syrran vill lägga sig på gräsmattan och visa lite hud ! Och så vill jag passa på att välkomna alla nya läsare – jävlar vad många det är som trillat in här den senaste veckan – Stjärtligt välkomna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 11 maj, 2016 at 22:19

    hehe snällt stöd ni är för rätta bikinit =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.