Stuglivet

Paus, underbara dagar och så jävla ont i röven

Underbara dagar.

Jag tog mig en liten paus från bloggen. Även det kravet på mig själv om att nu jävlar har jag semester så här ska det ordbajsas så förbannat släppte jag och kände att, har jag semester så ska jag fan unna mig semester på riktigt och det har varit så jävla skönt. I dag var första dagen på en vecka jag tog fram Mr Nikon. Det blir vilken bländare, slutare och iso behöver jag i dagens ljus? Men det sitter ju där.

Dagarna bara rullar på, vi tar dom som dom kommer och vi har njutit av av att det varit 2 magiska dagar med sol och även i dag har det varit soligt och härligt väder.  Just nu känner jag bara att jag njuter av dagarna, oavsett väder för det är semester. Vi hittar på massor här vid stugan, vi röjer och fixar och framförallt så njuter vi av att vara lediga tillsammans.

Ömmande rövar.

Vi har tagit det kloka beslutet att vi sålde våra minicyklar och införskaffade oss större och bättre cyklar då vi hittat glädjen att cykla och att cykla längre sträckor på minicyklarna var fan inte helt optimalt, varken för kropp eller själ. Vi har fyndat billiga cyklar på marketplace och cykeln jag hittade i går är så jävla snygg, men jag förstår nu varför den var så billig för den behöver mer än bara lite kärlek som stod i annonsen, men vips så trillar annonserna in framför näsan på en och det skänktes en cykel i dag som vi tänkte att den kan vi ta för att ta delar av och fixa , men det var ju bara sadeln som var kass och bromsvajern som inte satt dom den skulle och annars fungerade den perfekt. Så den får duga tills vi känner att nu fixar vi upp den orangea faran som jag egentligen vill ha.  Så jävla skönt och så underbart att se hur vacker den skånska naturen är från cykel – men röven den smärtar haha!

En liten uppdatering att vi lever och mår bra. Dagarna springer iväg och snart är årets sommar semester över men tills dess så njuter vi av dagarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.