Livsstil

En intensiv vecka

Det har varit en intensiv vecka.

Här har det varit tyst i bloggen i över en vecka och sist jag uppdaterade var 9 dagar sedan och det har hänt massor veckan som var och den har varit så otroligt intensiv och jag har inte funnit orken att sätta mig ner här och uppdatera, tiden har inte heller funnits som jag önskat, men här är jag och kamphunden och startar denna lediga tisdag med en kaffe med min bästa vän. Första lediga dagen efter 8 dagar med jobb/utbildning.

Vad har hänt sedan senast?

Jag har blivit morbror igen för typ 345678 gången eller något. Mina syskon har snart svart bälte i att föda barn, fantastiskt roligt och efter om det nu är 12 eller 13 dagar över tiden så kom min älskade lillasyster och Mattias lilla Thea med raketfart. Så liten och söt och jag har inte träffat underverket ännu, utan dom får tid att ställa om sig, lära känna varandra och sedan när dom känner sig redo så kommer morbror och håller det lilla livet och tittar på miraklet.

Utöver det stora att jag blivit morbror så har sjömannen åkt på jobb igen så det är jag och kamphunden som ror i land vardagen här hemma. Jag har avslutat min utbildning och är numera färdig utbildad Instruktör inom Terma. 11 fantastiska, intensiva, utmanande och framförallt utvecklande dagar och sista dagen var lite ledsam och rörande. Jag har lärt mig mycket om mig själv och jag har lärt känna nya vänner och människor som är helt magiska. Samt att jag fått en rejäl uppsving och boost i min yrkesroll och jag trodde aldrig jag skulle säga det, men efter denna utbildning så fick jag mersmak av utbildning och plugg.

Utöver det så har jag sovit alldeles för lite, fått alldeles för lite gjort och ligger efter enormt mycket i mina sociala medier. 2018 går mot sitt slut och jag har börjat kolla efter en ny kalender inför nästa år så jag redan nu kan börja strukturera upp och planera för 2019. Nya mål och nya utmaningar ska sättas upp.

I dag har jag inga större planer. En maskin med tvätt är i gång, lägenheten ska dammsugas och det ska mysas med kamphunden. Det ska ringas lite samtal och jag inser  att jag måste skaffa lite nya tröjor till garderoben. Jag förstår inte hur det kommer sig, men jag har nästan inga tröjor alls. Jeans och skor är något som ligger oss varmt om hjärtat här hemma och tydligen tycker vårat undermedvetna att vi ska gå med bar överkropp hela dagarna och i samtliga sammanhang, det kanske hade fungerat om man hade en kropp för det, men nu är det ju så här att livets goda har satt sig kring magen så ett par tröjor för att dölja att 2018 bjudit kroppen på lite för mycket av det goda är ett måste .. och en runda på ett gym i ett par månader hade kanske gjort gott oxå haha! Men så var det ju med det att gymkortet finns ju inte, så det hade ju varit en början med ett sånt i alla fall haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 23 november, 2018 at 17:29

  Grattis till morbrorskapet!

  • Reply tommytott 23 november, 2018 at 21:28

   Tack! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.