Livsstil

Korten på bordet, vagel jävel och black friday

Vi måste prata.

Det är tyst här i bloggen och jag är allmänt tyst både i mina sociala medier och utanför de sociala medierna. Och jag vet att det är många som undrar vad som sker, varför jag inte uppdaterar och varför det är så tyst i allmänhet. För några år sedan var det en vän till mig som sa att jag ska vara rädd om mig för att fortsätter jag som jag gör så kommer jag antingen bli utmattad eller gå in i den berömda väggen. Och kära ni, det är här jag står och svajar just nu med ett mående som inte alls är på topp. Ni behöver inte vara oroliga, jag har efter flera års av trycka undan saker och sen alltid ställt upp för alla andra och placerat mig i andra hand som gjort att jag inte är på topp och jag tar tag i det nu. Jag har läget under kontroll känns det som. Så ja, jag mår inte så superbra just nu och jag ber verkligen er att förstå och respektera och håller era tankar och tyckande borta. Jag vill inte höra vad är det vi sagt, du lyssnar inte, du skulle gjort så här i stället, du måste lära dig att säga nej och prioritera dig själv.  Finns där i stället, ställ inga frågor om måendet utan ses vi så önskar jag att ni får mig på bra humör.

Så ja, nu vet ni hur det ligger till. Vissa dagar är bättre och de senaste dagarna har varit bajs. Jag har fokuserat på att sova i kapp förlorad sömn, tagit massa promenader med kamphunden och bara varit med henne och fått närhet och kärlek i från den lilla kamphunden. På måndag kommer världens bästa sjöman hem och ger min ännu mer kärlek och glädje!  Så, vi släpper detta i bloggen nu, jag vill inte att det ska ta över, utan jag försöker allt vad jag kan med hjälp att vara just den glada jag är, även här i bloggen. Jag kommer vara på benen igen. Det ger jag mig fan på.  Jag har efter dessa dagar på soffan till och med fått ett sug till att gå till gymmet, bara det måste ju vara ett tecken på att jag är på rätt väg .. eller hur? Hur sjukt det än låter haha!

Black friday shopping.

Inte nog med detta så kände jag av ett ont vänsteröga i går kväll. Tittade mig i spegeln och en liten del av ögonlocket är svullet och jävligt ömt. Kliar jag mig i ögat så gör det förjävla ont och det känns som det är en begynnande vageljävel som tänkte visa sig. Så efter att ha legat i soffan och kollat netflix och youtube så tog jag mig ut en runda i dag för att inhandla någon salva till ögat, men det var slut pga leverantösproblematik.  Apotekaren lurade där emot på mig ett par super-mega-dunder-bra antibakteriella servetter som jag ska tvätta ögat med. Svindyra var dom jävlarna med.  Dessutom så tänkte jag att jag skulle försöka hämta ut mina magtabletter, men de jävlarna var slut oxå.  Vagel vs local gayboy .. 1-1 i matchen ännu ,men jag ger mig inte.

Så ja .. det var skönt att komma ut efter ett par dagar liggandes i soffan. Black friday och det pimpas och det är folk all over the place, även inne på apoteket var gamarna loko och shoppade. Jag fick ett mail om att Nespresso hade black friday och ett grymt erbjudande på kaffemaskinen vi kollat på länge men inte kunde bestämma oss. Så jag slog till och betalade 1690 i stället för 2990. Dessutom fick man till 50 kapslar till det priset, och ja då kan man inte låta bli. Det kan även hända att jag shoppande lite extra förpackningar med kapslar så vi har här hemma. Jag kom hem med totalt 20 kapslar. 7 stycken rör på köpet. Jag kan detta med Black Friday shopping!

Så ett livstecken från mig. Nu ska jag gå och fixa käk till kamphunden, titta på våran nya kaffemaskin. Ikväll blir det soffläge med kamphunden och idol, tända ljus och så får jag se om jag unnar mig ett glas vin. Det är ju trots allt black friday och jag fyndade duktig, det kan man väl fira? Dessutom kan vi styra kaffemaskinen via telefonen. Prylbögarna är så glada så gumpalallan klappar. Latten imorgon bitti kommer smaka så bra haha.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Margareta 23 november, 2018 at 17:27

  Jag vet att det kan vara jobbigt även att få tips om det ena eller det andra i det läget som du är i nu, men jag berättar ändå om en sak som hjälpt mig, och om du inte tror att det är nåt för dig så får du bara strunta i tipset. Jag är jättestresskänslig efter att ha gått i väggen rejält för 15 år sen och oftast är jag väldigt plikt-, borde- och måste-styrd. Men en dag fick jag plötsligt vad jag tyckte (och fortfarande tycker) var en riktig snilleblixt. Dittills hade jag skrivit in allt som jag skulle komma ihåg med blått bläck i min kalender. Allt kändes som måsten, vare sig det var läkartider, träff med kompisar, ut på svampplockning eller vad som helst.
  Men så kom jag på att använda rött bläck för måsten – d v s läkare o d, tvättstugetider och ytterligare några få grejer. Dessa är verkligen MÅSTE. Allt annat skriver jag med blått bläck, och blått bläck står inte längre för måste/borde/plikt, utan det är MÖJLIGHETER! På en enda gång så blev livet mycket lättare och mer glädjefyllt. Plikterna försvann. Jag kan strunta i de blå möjligheterna om jag inte vill ta vara på dem just nu och istället ha en helt “tom” dag.
  Inte säkert att det är nåt som hjälper just dig, men för mig gjorde det stor skillnad.

  Var rädd om dig, kram!

  • Reply tommytott 23 november, 2018 at 21:29

   Tack … Just nu är min kalender tom, bara jobb som är inskrivet .. utöver det .. blankt.
   Jag tar till mig ditt råd!

   Tack för dina alltid fantastiska kommentarer. DU är värd en guldmedalj och en stjärna på himlen!

 • Reply Hondjuret 23 november, 2018 at 18:54

  Gumpalallan?! Haha. My God! Skall man skratta eller gråta? 😂 Rööööven heter det 😂 Men jag hoppas helgen blir fin trots trötthet och att latten smakar fab;)

  • Reply tommytott 23 november, 2018 at 21:30

   Gumpalallan, röven .. bögfittan, kärt barn har många namn haha!
   Tack, jag tar en dag i taget och hoppas helgen blir lugn och skön .. ser så mycket fram emot latten i morgon. Efter en sovmorgon hoppas jag på!
   Ha en fin helg du med, glöm inte täcka gumpalallan .. det är kallt ute 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.