Livsstil

Speak out, stuga och en bolognese i ugnen

En skön söndag.

Söndag och i dag är vi lite trötta då vi var uppe längre än vad vi brukar vara. I går kväll hade vi Lizette och Mattias på middagsbesök, vi bjöd på en carbonara med blomkål och rödbetspasta. Super gott var det, salladen glömde vi i kylskåpet så den tar jag och sjömannen till dagens middag. Efter vi käkat, snackat skit och skrattat så spelade vi Skip-Bo och sedan spelet speak out. Det var så mycket skratt och det spelet vill jag själv köpa till oss. Vi fick den fina buketten av syrran och Mattias när dom kom i går.

I dag söndag har vi varit iväg och kolla på en stuga jag och sjömannen. Vi är lite sugna på köpa stuga, så vi ser oss omkring och i dag var vi på första visningen bara för att få se och begrunda och faktiskt titta på en även på insidan. Det är ju viktigt detta med hur den ser ut på insidan och utsidan, och det kan skilja sig supermycket på bild gentemot hur den egentligen ser ut, men den var superfin.

Vi har handlat lite och när vi kom hem så ställde jag mig och började med dagens middag, hackade lök och rensade köttet från fett. Det kött och fett som skars bort ska vi koka och så får kamphunden lite smarrig högrev till söndagens kvällsmat. Och nu står grytan i ugnen och gosar till sig, dagens middag blir en högrevs bolognese, på vårat vis och dessutom blir det våran första högrevs bolognese vi kör någonsin så det ska bli spännande och se hur detta kommer smaka.

Resten av dagen blir lugn, vi ska bara mysa i soffan och slappa. Min veckas ledighet sprang iväg alldeles för fort och nu går vi in i en ny vecka som är fylld från måndag-måndag. Måndag jobb, tisdag-fredag utbildning och lördag-måndag är det jobb. Dessutom går vi in i veckan där sjömannen mönstrar på igen, det suger och jag funderar lite på , vart fan tog dessa 12 dagarna vägen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.