Livsstil

Lugn lördag morgon, hängig och kvällsjobb

Hej lördag. Hur har ni det ? Här är det lugnt, jag har tagit mig en varm dusch, fixat kaffe och varit ute med kamphunden. Sjömannen sover fortfarande och jag tänker att jag låter han sova en stund till om han inte vaknar av sig själv.  Han ska iväg på lite födelsedagsfirande sen och jag ska iväg och göra ett kvällspass till på jobbet.

Förkylningen känns som den har brutit ut mer under natten. Igår kväll hade jag så ont i halsen att det kändes som jag svalde en kaktus, men så var ju självklart inte fallet. Jag har en lätt tryckande huvudvärk och vet ni vad det värsta av allt är ? När något virus antastar min kropp och som nu en begynnande mancold så blir värken i kroppen sämre, det var ingen skön känsla att kliva ur sängen i morse, men en varm dusch lättade lite.

Så nu, dricka kaffe och kolla de sociala medierna , kolla av mailen och bara slappa innan sjömannen ska väckas och jag ska ge mig iväg till jobb.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.