Livsstil

Annonsering, skönhetssömn och galen kamphund

Morgonens med kamphunden.

I går när jag kom hem och efter jag skrev förra inlägget så kopierade jag URL länken och delade på Facebook, bland annat på bloggens facebooksida Tommytott <— klicka där och följ är du så stjärtligt snäll. Sen fick jag meddelande av en vän som undrade om jag sålde en jobbnatt med Tommytott då jag delat länken på en köp och sälj sida. Jag dog av skratt och var snabb som fan att plocka bort länken, men i fall du är en av de som hittade in hit via köp och sälj, förlåt för att jag lurade dig, det var ingen annons utan jag var bara lite allmänt förvirrad efter för lite sömn.

Jag somnade någon gång mellan 22-23 och har sovit nonstop sedan dess till kl 10. Fy fan vad skönt och när jag vaknade så körde kamphunden en race i sängen, skulle bitas, lägga sig på rygg för att bli klappad och utdelade gärna pussar. Väl ute så får hon ännu ett frispel och kör ett race till, tills de dyker upp en gubbe med rullator, för det var ju hemskt som fan och man var tvungen att resa ragg och skälla och läxa upp honom att det inte är okej att avbryta kamphunds-psykos och skrämmas så.

Men nu har hon lugnat ner sig, jag har gjort mig en latte och hon ligger i mitt knä. Jag har för övrigt blivit helt besatt av Darins nya låtar, jag älskar dom och tack Darin för att du vaknat och äntligen fått till fantastisk musik. Men nu måste jag svepa latten och ge mig iväg en runda, vi har en födelsedagsgris till kollega som ska firas i dag. Älskade Samrushka <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.