Livsstil

Torsdag, skit ner sig och världens finaste kamphund

Världens finaste kamphund.

Torsdag och vi är uppe, kamphunden är rastad och sjömannen vaknade uppenbarligen upp med ny energi och myror i brallorna, för när jag klev upp så var det storstädning i köket på gång? Herregud , klockan var ju bara 8 och han röjde som om det var flyttdax. Han flyttade runt på kaffemaskin, bakmaskin, skurade luckor och tjoade över hur många fler arbetsytor det blev, diskade köksredskap och bjöd på en lite torsdagsdans.  Livet med honom är magiskt. Och visst fasiken har vi världens finaste kamphund?

I natt vaknade vi och höll bokstavligt talat skita ner oss. Chanel skällde som fan, sovrumsdörren stängdes och sjömannen halvlåg i sängen, vi stirrade på varandra och sa  .. är det någon mer i lägenheten? Har någon kommit in? Det skenade 1000 tankar i huvudet tillslut tog jag mod till mig, sa till sjömannen att ta Chanel och gick kaxigt upp och insåg att det bara var väskorna bakom dörren som trillade .. Japp, jag kände efter och det var sekunder i från att skiten skulle komma haha.

Vi har en ledig dag även i dag och som ni ser så sätter sjömannen ribban direkt på morgonen. Det blir en aktiv dag även i dag och vi ska avverka resterande av to-do-list som inte hanns med i går, så i dag ska den revideras:

Dagens -to-do:
– Promenad till MM Sports.
– Tvätta
– Vika tvätt
– Vattna alla blommor
– Dammsuga
– Cykla minst 1.5 mil
– Fotografera och filma content och samarbeten.

Nu, fylla på kaffekoppen och sen ta tag i mailen. Heja oss. Heja torsdag och heja dig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.