Livsstil

Ny vecka, morgonlöpning och ledig dag

Godmorgon godingar. 05.10 tyckte min kropp att det var morgon och jag kunde verkligen inte somna om. Så det var ju bara att kliva upp, rasta kamphundarna, ge dom mat och sen dra på sig träningskläderna och utnyttja att man är uppe extremt tidigt. I dag börjar jag den nya veckan med en löprunda så här på morgonen i pildammsparken, men jag trodde helt ärligt att hjärtat skulle stanna, för helvete vilken dålig kondition. Det märks att jag inte sprungit på ett tag, för jag kan inte minnas att det var så här jobbigt sist jag sprang haha.  Jaja, ett par gånger till så går det lätt som en dans och jag får nog försöka variera mig lite mer och köra en combo med löpning och gymmet, det kanske ger mer resultat? För just nu står det verkligen still.

Jag börjar den nya veckan med en ledig dag och solen visar sig, det kanske blir en fin dag även i dag. Planen om det blir ännu bättre är att köra ner till stranden och sola och bara njuta i min ensamhet. Det är mycket som sker nu och man hinner reflektera och fundera över livet.  Sen mysa med kamphundarna, tvätta lite och fundera på dagens middag. Nedräkning tills sjömannen kommer hem, han skulle egentligen komma hem på onsdag, men det verkar som han kommer hem fredag eller lördag. Vi får se när han trillar in här hemma.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 22 maj, 2017 at 07:34

  Herregud vilken sovmorgon du hade 😂😂 04.04 ringde min klocka….inte ens tuppfan var vaken!

  • Reply tommytott 22 maj, 2017 at 08:10

   haha, ja det är ju självförvållat när man ska kör sonen till uppkörning haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.