Livsstil

Väldoftande paket, funderingar och 14 dagar av längtan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Förra veckan fick jag hem ett väldoftande paket. Det här med att vara bloggare är lite roligare ibland och ibland får man hem paket , både som gåvor och som jobb. Och detta är verkligen ett paket som jag verkligen blev oerhört glad för. För er som hängt här inne ett tag vet ju om att jag har en fetish för doftljus och K.Lundqviststockholm har verkligen blivit en klar favorit här hemma.  Detta paketet innehöll både doftljus och doftspridare som jag ska recensera med både foton och text.  Så nu ska jag bara piffa till lägenheten lite extra, plocka undan och ställa ut dessa väldoftande skönheter i lägenheten på väl utvalda platser.  Något som jag verkligen gillar med K.Lunqviststockholm är att ljusen och doftspridarna inte bara doftar fantastiskt utan att dom lagt ner lika mycket energi på designen , vilket gör att man ännu mer vill ha dessa hemma och framme!  Utlåtande kommer längre fram.

04.00 ringde jag hem till sjömannen för att höra så han var vaken då han ska med tåget 05. Ledigheten är över för honom oxå och det väntas 14 dagar på de 7 haven. Det är alltid lika jobbigt att köra till jobbet dagen innan han ska iväg, för då är det ju 15 dagar tills vi ses och jag får inte pussa honom hejdå på morgonen .. it sucks! Men nu är det 14 dagar kvar tills han är hemma igen och då har vi semester.

Jag har en liten fundering. Jag började ju för ett par månader sedan att videoblogga men kände att tiden inte räckte till och därav att det inte har blivit fler videos här i bloggen. Men nu funderar jag på att ta upp det igen då det är en sån hype med videos. Ska man haka på den trenden eller inte? En annan anledning till varför jag inte fortsatte var för att jag helt ärligt inte kände mig riktigt bekväm i videoformat sådär. Hur kul är det att kolla på en nervös, stammande stjärtis som upprepar sig? haha!  Men det kanske släpper? Någon video i månaden kanske vore kul och för att få in lite nytt här i bloggen oxå?  Tala om vad ni tycker i en kommentar  här så är ni extra söta.. sötare än vanligt faktiskt! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Annette 13 juli, 2016 at 13:29

  Känner inte till dessa ljus så jag ser fram emot lite bilder. Doften är lite svår att återspegla 😄 1 4 dagar går snabbt…

  • Reply tommytott 13 juli, 2016 at 15:25

   Ljusen är fantastiska och doftspridarna lika så! Love Edition är sedan tidigare en klar favorit ! Bilder och lite om dofterna kommer !:)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.