Stuglivet

Helvetes morgon, sol och 7 dagar kvar

Sommar och ett jävla glow.

Första natten avklarad och ja denna morgon blev ju inte vad jag hade hoppats på, kamphunden blir så glad så hon kissar på sig  .. i sängen. Precis vad man vill efter att man har sovit ca 2 timmar innan första nattpasset och jobbat 11 timmar. Det var ju bara till att leta fram ättika och blanda med vatten och börja skura madrass. Inombords skrek jag och var så jävla arg och trött. Sen insåg jag att jag behöver ju ha bikarbonat oxå, för det har jag ju hört av alla husmödrar att det ska vara the shit.   Öste på med bikarbonat och sen somnade jag till slut. När vaknade vid 14 så dammsög jag madrassen och sen körde jag en runda till med vatten och ättika och en spray som heter no oudor och så åkte madrassen ut på vädring. Jag hoppas den hinner torka innan jag ska dra på jobb igen.  Kamphunden skämdes så otroligt mycket .. men hon kan ju inte rå för att hon blir så glad så hon kissar på sig, vem har inte gjort det ? haha!  Tur det bara var en liten skvätt som kom. Men självklart börjar jag fundera på om tanten börjar bli inkontinent och jag får kanske inte vara så hypad när jag kommer hem på morgonen haha!

Skickade sms till Annica när jag vaknade, hon kom förbi och jag klippte henne. Helt sjukt att det är sista gången vi ses här på Almåsa och hon är stugägare, i morgon kväll skrivs alla papper och hon lämnar över stugan och nu väntar nya utmaningar för henne som husägare i mindre ort i Skåne. Det kommer kännas konstigt att våra kvällar i våra stugor numera är över, men herregud vilka minnen.

Jag la mig självklart och solade och njöt av en latte. Jag håller hårt i sommaren ännu och tänker ( i alla fall mentalt ) inte släppa taget om sommaren  .. ännu. Jag har fortfarande förhoppningar om att resterande av augusti och förhoppningsvis september kan vara helt magisk med skön sensommar temperatur.  Men nu , 7 dagar kvar tills sjömannen kommer hem, jag ska fixa något att käka och så fixa lite här innan jag beger mig och kör natt 2 av 2. Heja mig?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.