Livsstil

En lugn lördag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godförmiddag godingar! Så är vi  uppe på benen igen efter lite sovmorgon då jag vi kom i säng vid 01.30 i natt och vid 02 var sista gången jag kollade på klockan. Så nu är kamphundarna rastade, fått mat och Prada verkar inte vara på topp i dag. Hon är hängig och hon visa upp tecken på Ep-anfall, så jag är lite orolig för tösen i dag .. Men vi hoppas att det inte blir några anfall.

Igår kväll grillade jag och syrran, käkade grillad kyckling, potatissallad och sallad. Drack lite vin innan vi gick ner till Malmöfestivalens sista dag och hängde vid dansbanan. Blenders och skåningarna spelade och dom där skåningarna var inte mycket att hänga i granen. Asamycket folk och sen joinade Mattias oss. Så vi gick in i lustiga huset en runda och sen körde vi bilar haha ! Dansade vidare tills dansbanan stängde klockan 01 och efter det gick jag och syrran hem.

Jag åt mjukglass i går vilket jag fick må dåligt över. Men jag har aldrig mått så kasst någonsin efter en glass med laktos som den. Magen svällde upp högst upp på magen till en stor boll, magen värkte. Mådde illa, var inte sugen på vin och när magen inte lugnade sig blev jag lite orolig.

I dag är dock magen nästan till det normala haha. Lärt mig en läxa kanske? Det blir en lugn lördag. Jag och syrran ska troligen ta bilen och köra till skogen och leta kantareller och ikväll blir det en kväll hemma i soffan med kamphundarna framför tv och bara mysa med dom och inte göra ett skit. Det känns som en superbra plan men jag vill verkligen till skogen och leta kantareller.
Men nu latte och invänta att syrran ska bli klar med morgonbajs, kaffe och sitt ärende då hon ska iväg ikväll . Bara hon inte drar ut på tiden flera timmar så är jag nöjd- för vill komma iväg – så jag kollar i fall folk uppdaterat sina sociala medier så länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 20 augusti, 2016 at 18:41

    Ohh mjukglass är ju så gott, men synd att du vart dåligt ajjaj. Så gott med grillat =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.