Livsstil

Friyay, ansiktsbehandling och bara njuta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar! Fredag och jag fick sovmorgon och jag har någon gång under natten släppt ut kamphundarna i hallen och stängt dörren till sovrummet, dom måste ha varit förjävliga i natt .. Men lite skrämmande att jag inte är medveten om när jag släppte ut dom i natt? haha!

Morgonpromenad i behagligt väder med kamphundarna är avklarad. Jag har trimmat bort allt mitt skägg/stubb då jag ska på ansiktsbehandling i dag. Jag måste för övrigt ta fram rakhyvel och raka bort skiten på bröstet och magen. Vafan, jag kanske skulle kosta på mig en vaxning i salong, för det finns fan inget tråkigare än att raka sig.

Så i dag blir det ansiktsbehandling och lite vardagslyx denna fredag, Kl 12 ska jag infinna mig på kurbadet och bli ompysslad men jag är lite rädd för den där portömningen som det stod , gör det ont? Men å andra sidan säger ju sjömannen att smärta ska omvandlas till njutning och han har ju haft rätt alla gångerna haha!

Annars ska jag bara njuta av ledigheten i dag och ska väl eventuellt beroende på väder följa med syrran ner på sista dagen på Malmö festivalen och kolla in dansbanan lite och bugga röven av oss. Vi ska eventuellt käka middag tillsammans oxå. Så det blir en njutbar fredag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.