Livsstil

En lugn söndag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godförmiddag godingar!  Igår tyckte syrran att jag kunde komma över till henne och Mattias och dricka lite vin och bara mysa, en tjejkompis till henne skulle komma och Mattias skulle på boule bar med sin bror och ett par kompisar , så jag tog min box vin och traskade över. Evelina blev under kvällen sugen på att gå ut och ta ett glas vin och titta på folk, och det är ju alltid trevligt!

Vi hamnade på Wonk. Det blev en extremt lugn kväll för mig och jag kan ännu en gång konstatera att jag är för gammal för det där med utgång. Det var kul att komma ut och kolla på folk, men jag har verkligen kommit i från det där med nattklubbsliv och dessutom dansade jag inte loss eftersom jag har nackkragen.
Jag föredrar helt klart en lugn kväll hemma, med ett glas vin och bara sitta och snacka eller spela något roligt sällskapsspel. #oldfuck

I dag händer inte mycket, jag ska tvätta lite, plocka i ordning här hemma och bara mysa med kamphundarna och fortsätta sakna och tråna efter sjömannen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 28 februari, 2016 at 13:12

    Skönt med en slapparsöndag oc mysigt att spontan gå ut sådär med

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.