Livsstil

Mr Turtleneck

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag fick bara inse att det fick bli ett besök på akuten redan i dag! Och ja, dom hade minst sagt att göra i väntrummet på akuten. Lord have mercy, jag trodde aldrig jag skulle få hjälp så snabbt. Väl framme så förklarade jag situationen och tjejerna tyckte det var konstigt att jag inte fick krage direkt, men efter mycket velande , pratande och diskuterande så valde dom att inte skriva in mig utan att direkt ta mig till ortopeden, där jag snabbt fick träffa en läkare som läste snabbt i journalen och sa – japp, du ska ha krage för säkerhetsskull eftersom du är så stel och har så ont.  Dessutom jobbade det fantastiska teamet som tog emot mig i torsdags och dom kom fram och sa , men va fan Tommy, mår du inte bättre i nacken. Vi hämtar en krage direkt!

Så nu får vi se, jag får leka sköldpadda ett tag och mitt nya tilltalsnamn är numera  – Mr Turtleneck!
Har det inte blivit bättre tills på torsdag så måste jag göra ett nytt besök på akuten.  Det är ordinerat vila.
Så när jag gick hem från akuten möter jag Lizette och Matte Hå som har varit och shoppat på Triangeln. Syrran bjöd in mig på lite vin och mys ikväll då en tjejkompis skulle komma, Matte Hå ska iväg till Boulbar och leka pensionär, så det blir nog lite vin och mys framför melodifestivalen ikväll – Jag behöver ju ingen boa med denna krage 😉

Livet på en pinne och kragen piffar ju upp vilken outfit som helst 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Margareta 27 februari, 2016 at 17:11

    Bra att du åkte in igen, om det skulle bli konsekvenser för dig i framtiden är det viktigt att ha ordentlig dokumentation redan från början, för FK är inte roliga att slåss med! Men förhoppningsvis går det över för gott, så krya på dig!

  • Reply Moster 27 februari, 2016 at 21:45

    Hoppas det släpper snart. Du är snyggare utan krage. Mr Turtleneck

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.