Livsstil

En nattarbetares orbajseri

Tankar
Man tvivlar ..
Jag funderar

Det är mycket tankar och funderingar just nu. Det känns som om jag står still och gör saker jag lovade mig att aldrig göra och det är att jämföra mig med med andra fotografer. Jag tittar på fotona i bloggen och känner helt ärligt att jag helst av allt bara vill radera alla de fula och intetsägande bilderna. Tittar på andras foton, beundrar och avundas deras kapacitet att måla med kameran.

Jag är inte nöjd.

Just nu är det stilsamt med fotograferandet, mr nikon ligger mest och dammar och gnistan är tappad.
Jag drömmer mig bort efter nya objektiv, en ny lättare och mindre blogg kamera och jag längtar tills gnistan är tillbaka, till känslan jag hade om att jag är en grym fotograf. Det känner jag inte nu. Bilderna är medelmåttiga, oskarpa och inte alls som jag vill ha dom, inte alls så som jag vill visa upp dom. Jag vet innerst inne att jag kan leverera fantastiska och berörande foton!

Vägskäl.

Och fotograferandet är inte det enda. Jag känner att jag står i ett vägskäl, i en 4 vägkorsning och jag står still, jag vet inte vilken väg jag vill ta och vilken väg jag bör ta. Saknad. Kärlek. Ledsen.Förändring  och en jävla massa lycka.  Familj. Sjömannen. Gamla vänner som jag saknar. Lägenhet. Börja om. Att sätta mig själv först.

Inatt hatar jag att älska min sjömans yrkesval. Jag älskar att se glädjen och lyckan i ögonen över jobbet till sjöss, men jag hatar att han är iväg. Jag vill ha dig hemma. Alltid.Varje dag. 1.5 vecka kvar tills jag får känna din värme, ha dig hemma och somna i din famn. Lycka. Saknad. Kärlek.  Vara hel.

Livet, det är det här som är livet. Jag ler trots vägskälet och att jag tvivlar på mig själv. Livet är just nu bättre än någonsin. Jag vet att jag kommer välja rätt väg, ta rätt beslut och förhoppningsvis hitta tillbaka till tron på mig själv och att jag är en grym fotograf. Och om 1.5 vecka så ler jag ännu mer. Då är det du, jag och kamphundarna.

/En lycklig kärlekskrank ordbajsare

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 20 juli, 2015 at 08:44

  Vännen, du är en duktig fotograf! Glöm aldrig det! Det är okej att ha neråt perioder i sitt liv.
  Massor av kramar

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 20 juli, 2015 at 10:06

  Du kommer igen Tommy. Kram.

 • Reply Danne 20 juli, 2015 at 10:32

  Där gungade självförtroendet så in i vassen att också ringarna runt självkänslan började gunga med. Det är nyttigt! Man brukar säga att “Det handlar inte om vad du kan utan om vad andra tror att du kan!”.

  Läs in den texten.

  Alla tvivlar vi alla på det vi är bra på. I just det tvivlet ligger vår storhet. Se det som en styrka och inte en svaghet. Att bara vara stark är en gudomlig svaghet. Leder bara till intet och skit!

  Glad sommar!

  • Reply tommytott 20 juli, 2015 at 16:29

   Ja visst är det nyttigt ibland att självkänslan att börja gunga!

   jag tar till mig dina råd att se det som en styrka.

   Glad sommar till dig och mannen med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.