Livsstil

Omvänt hundtrick, värkhelvete och choklad

DSC_5303

En latte och den fina chokladen jag fick av Emelie. 

Det här med att sova på dagarna var något jag trodde skulle bli ett problem efter semestern. Men vet ni, jag sover som en liten gris när jag väl sover. I dag sov jag till 12 då larmhelvetet ringde och det var tid att rasta hundarna innan jag och kudden hånglade fram till kl 15 igen.

Då vaknade jag självmant och det var tid att rasta de små liven igen och även förlänga parkeringen på bilen.  Så nu är det fixat, kamphundarna är mer vild än tam, i alla fall 2 av dom och i dag värker mina händer något så fruktansvärt, speciellt lederna i fingrarna och handlederna. “Ernst-Hugo 90+” – Go fuck yourself. Tur jag inte ska göra något handjobb på sjömannen i dag då 😉

Jag måste ju berätta. När man har 3 stycken kamphundar av rasen chihuahua så får man höra ett och annat både konstigt  och roligt av de man möter, speciellt som man! Man får en hel del blickar. I dag körde en man 45-50 år omvänt hundtricket på mig, utan hundar! Man får stanna oerhört många gånger när man promenerar med dessa vildingar, folk vill klappa, prata och i dag var det ingen undantag. Jag vet inte hur många gånger man berättar ålder, namn och egenskaper på hundarna. I dag var inget undantag och det lät så här :

Han: Du ska ha beröm för att du har så lugna och mysiga hundar!
Jag: Tack så jätte mycket.
Han : Ja hundarna kan ju inte bli annat med en så snygg och trevlig husse, kanske ett glas vin en kväll?
Jag: Oj tack, men jag får tacka nej till erbjudandet .. hundarna dricker inte.

Mannen tittade på mig med en konstig blick och jag gick vidare.  Jag log och hundarna började jaga fåglar.
Nu är jag tillbaka i lugnets vrå i lägenheten, ler för mig själv och funderar på vart jag får all skit i från. Njuter av en latte och funderar på om jag kanske ska smaka på en av de där fina chokladen på fotot ovan ändå och fortsätta mysa med hundarna lite innan jag ska iväg och jobba natt 4:a av 5.

Och tusen tack för alla fina och kloka ord jag får av er från tidigare inlägg. Ni är fantastiska och tack vare er är det ni som gör att jag fortsätter ordbajsa, bjuda på mig själv och håller bloggen vid liv. Snart kommer det kanske upp något roligt som tack för att ni är fantastiska!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Henrik Olsson 20 juli, 2015 at 20:27

    Ja, som hundägare möter man ofta folk och börjar prata – men där jag bor, och tiderna jag normalt rastar hundarna gör att man sällan möter folk 😛

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.