Chanel, Prada & Gizmo

En ny tuff vecka

Att vakna upp med en stor klump i magen och gråten är nära är inget upphetsande känsla. Men jag var tvungen att ta det där samtalet och nu är det gjort. Jag är enormt tacksam över att jag har världens bästa veterinärklinik och att mitt och sjömannens önskemål om närvarande klinikpersonal gick igenom. Även fast jag vet att det kommer få mig att brista ut i tårar ännu mer och ja, blödig som jag är började jag böla i telefonen nu.  Jag är så enormt tacksam för att min älskade lilla bebis Prada ligger i soffan, lyckligt ovetande om vad hennes pappa just ringt för samtal.

dsc_2766

Älskade lilla Prada ..<3

De andra 2 kamphundarna ligger oxå lyckligt ovetande om vad för samtal som ringdes , även fast jag misstänker att dom innerst inne känner på sig att något är på gång att ske, Chanel har de senaste dagarna varit extra orolig och dom ser på oss att vi är ledsna, men jag är oxå orolig för hur Chanel tar detta. Hon som höll på sörja ihjäl sig när Gucci hastigt fick somna in, men nu har hon ju Gizmo så hon blir inte ensam.

dsc_2763

 

Men nu ska jag inte försöka tänka på det. Jag ska försöka ta så mycket foton på de små liven jag bara kan tillsammans denna veckan, för alla foton sen hon var valp är borta då förra datorn slutade fungera och inte gick att rädda..

Det blir en ny tuff vecka och jag går på mina 5 nätters jobb i dag, så jag vet vad jag har att göra de kommande dagarna. Dessutom ska jag ev på möte gällande bloggen och samarbete, jag får maila och höra hur det går och vilken dag det blir. Sen ska jag försöka få in 3 dagars träning med löpning alternativ gymmet. Men det känns i kroppen extra i dag sedan lördagens 5km runda haha, livet med fibromyalgi och träning, träningsvärken och värken blir så mycket värre .. men jag vet att det ger med sig bara jag håller träningen. Nu fick jag sona för att jag legat lite på latsidan ..Karma bites my ass haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Margareta 24 oktober, 2016 at 09:45

  Åh så jobbigt att behöva ta det beslutet, men ni vet ju att EGENTLIGEN gör ni rätt trots att det gör så ont. Ni har gett henne ett bra liv, och tänk vilka kompisar hon har haft i sina huliganvänner! Tänker på er, kram!

  • Reply tommytott 25 oktober, 2016 at 02:25

   Tack så mycket! KRAM!

 • Reply Monica 25 oktober, 2016 at 15:08

  Hemskt jobbigt beslut, men ni vill hennes bästa. Tänker på er, mys extra nu med henne, kram.

  • Reply tommytott 25 oktober, 2016 at 21:50

   Tack .. vi myser med henne så mycket vi bara kan.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.