Livsstil

Propud – Lussekatt

dsc_2770

Så äntligen efter mycket jagande och letande så har jag nu bunkrat upp med propud och självklart handlades det en del av den nya Lussekatt när man väl hittade den. Och ja, jag som inte är en julmänniska bör fan skämmas, eller affärer och företagen bakom bör skämmas som börjar med julthing såhär tidigt. Och nej, detta är långt i från en favorit , det kommer en svag eftersmak av lussekatt. Och ja, kanske närmare julen med allt vad smak, doft och pynt som hör julen till kanske jag köper fler av dessa.

Men förutom att den inte är en favorit så ger jag Njie en stor tumme upp för att dom är grymma överlag med att köra laktosfritt och diverse nyheter och smaker. I love it och älskar propud annars.

Vi är nyss inkommen från en längre promenad med kamphundarna och ja, Prada springer lös och charmar var och varannan människa. Det biter lite i hjärtat och en klump kommer, älskade älskade Prada- Det kommer verkligen bli tårfyllda dagar de närmsta dagarna. Kan vi bara stanna upp och låta dagarna gå sakta?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.