Livsstil

Vellingeblomman, cool choklad och tända ljus

Detta med Vellinge blomman en söndag. Aldrig mer, don´t go there och speciellt inte när det är halloween tjoffilifoff . Vi möter en vän med sin dotter när hon är påväg ut och vi står och väntar på resten av gänget, pappan hade bara tittat på dom när dom frågade han om han skulle med till Vellinge blomman – Oh no, jag drar till kontoret. Jag skulle hängt med till kontoret i stället. Man ser paniken i hennes ögon och hon önskar oss lycka till där inne och skrattar och jag tänker bara, oh no ?! Hela Skåne är och rastar sina ungar och mycket riktigt fick jag bita mig i tungan ett par gånger .. Men när en unge vrålat så högt och sprungit in i både inredning och folk för mycket hotade jag med att köra upp den där den kom i från ?! Seriöst, affärer är inget lekland och barn ska vara barn, men föräldrar, ryck upp er för fan!

Det blev inget inköp, vi kollade på allt snyggt och dyrt som dom har där och jag doftade på Yankee Candle och velade fram och tillbaka, men det blev inget inköp av doftljus, jag kunde helt enkelt inte bestämma mig. Ångrar att jag inte köpte båda haha. Men cool choklad fanns där som jag var tvungen att fotografera. Kaffekokare i choklad som liknar rost och är svindyr och inte ser ätbart ut kanske får i gång någon ?

dsc_2753

Vi lämnade Vellingblomman med livet i behåll och handlade och kramades vidare på Malmborgs. Rastat kamphundarna och hann precis innanför dörren när himlen öppnade sig. Fått i oss en sen eftermiddags macka, hängt upp tvätt och fått på mjukisbyxorna. Ljusen är tända och kroppen är frusen, så ja .. en soffsöndag blir det minsann i dag!

Och till er som tror att jag helt och hållet snöat in mig på Majas Cottage lyktor tror fel,ugglorna är kvar och har en hedersplats bredvid tv´n och lyser upp fint nästan varje kväll. Mina älskade ugglor.

dsc_2758

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 23 oktober, 2016 at 15:35

  O va fina dom e👍Kram på er.

 • Reply Henrik Olsson 23 oktober, 2016 at 18:32

  Nä, nu ska man nog akta sig för affärer! 😛

 • Reply Anette 23 oktober, 2016 at 19:25

  Coolt näsan lite synd att äta så in choklad ju. Önskar dig en fortsatt bra söndag // Anette

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.