Chanel, Prada & Gizmo, Livsstil

Fredag, jobbe helg och paket

Hej fina. Fredag och det är nog många som stämplat ut och lämnat sitt jobb med lite extra fredagsfeeling och ett gott humör. En arbetsvecka är för många över och ledighet i dagarna 2 väntas.
Själv kände jag när jag gick av i morse och insåg att det är fredag, jag har 2 nätters jobb kvar innan jag har en dags ledighet. Toksugen på ett stort glas rosé, men det får helt enkelt vänta och dessutom går tiden snabbare tills sjömannen kommer hem igen.. Win win situation 😉

Vad har ni för helg planer ?

DSC_5803

I dag hämtade jag ett oväntat paket. Det här med att få meddelande om att man har ett paket att hämta ut gjorde fredagen lite roligare. Jag fick hem lite nya städgrejer som tydligen ska vara grymma mot dofter. Det här med att ha en hanhund som inte riktigt har nått mognaden och inse att det inte är okej att protest kissa inne för att man inte får som man vill.  Här om veckan skällde jag på honom för att han skällde så förbannat på de andra 2 för dom inte ville leka och då tittar han på mig, lyfter på benet och skvätter lite i soffan.  Men såg direkt på honom att han skämdes, men för helvete!?

Så tänkt vad glad man kan bli för lite nya rengöringsmedel, den pendanta bögen inom mig jublade nu tar vi kampen ett steg längre, att få bort dofter som gör att han kanske helt och hållet slutar upp med sitt protest och markerande kissande inomhus. Vi har ju kommit så pass långt att han faktiskt inser att det är fel, att han vet att det är fel, men som sagt. Kommer man från en familj som inte tar ut en hund och låter han kissa inne så vet man inte bättre.

Dessutom tycker jag om företag lite extra som lägger ner litte gotte till tjockisen. Hej fantastiska fredag, nu ska jag svepa min latte, steka lite kyckling kvällen till ära och gå lös på våran soffa med det nya rengöringsmedlet innan jag bråkar lite extra på pappas bebisar innan nattjobbet kallar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sandora 18 september, 2015 at 16:18

    Hahaha, härligt att bli glad över en sån sak. 😉 men det är ju en underbar känsla när man får det riktigt fräscht hemma!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.