Livsstil

Monday – nocco and laundry

Nocco och tvättning.

Måndag morgon och äntligen en ledig dag men här ligger vi inte på latsidan ändå, klockan ringde vid 7.30 och jag och kamphunden gick ut på morgonrundan, men först var det morgonbestyr på toaletten samt ta min antibiotika och smärtstillande innan kamphunden fick sig en välbehövlig promenad. Underbar morgontemperatur ute i dag och det verkar som att det blir en varm dag även i dag.

Tvätttugan är bokad i dag på förmiddagen och jag verkar bara ha 3 maskiner med tvätt och första är i gång. Jag ska tvätta sängkläderna som jag haft de senaste dagarna och de måste verkligen tvättas efter allt jag svettats pga min halsinfektion och feber.  Så medan första maskinen tvätt är i gång får jag passa på att dricka min nocco ( mjölken är slut igen så inget kaffe haha ).

Annars så har jag inga större planer för dagen. Eventuellt blir det en sväng till stranden med Syrran och Mattias, jag måste bara klura ut hur jag ska täcka den nya tatueringen då den inte får exponeras av sol innan den är läkt och självklart får man ju inte bada heller haha.  Sen i eftermiddag ska jag ta med kamphunden och dra ner till husvagnen och kolla till den, klippa gräset och kolla till växtligheten. Så ja, jag får alltså denna lediga dag att gå utan att planera för mycket, allt kommer bara av sig själv.

Nu är det dessutom bara 4:a dagar kvar tills jag får hem min sjöhunk. Wihoo!
Vad har ni för planer för dagen? Jobbar ni fortfarande eller är ni rediga semesterfirare?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ina 16 juli, 2018 at 10:17

    Sv: va skönt att du känner dig bättre….krya på dig!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.