Livsstil

En vecka kvar, krönika och planera hösten

Hösten planeras.

Godmorgon godingar. Onsdag morgon och vi är uppe, jag har duschat, utfodrat kamphunden och varit ut med henne på morgonpromenaden. När jag låg och mornade mig i sängen så scrollade jag igenom de sociala medierna och såg att många dragit på sig tjockare strumpor och halsduk för det var kallt ute, jag kan inte riktigt skriva under på den och hålla med dom, men visst börjar det bli kallare men inte så kallt .. ännu!

Jag glömde kolla posten i går så kollade den nu på morgonen och där låg den nya fibromyalgi tidningen. Det är fortfarande lite nyp mig i armen känsla  när man bläddrar i den och så helt plötsligt ser man sig själv, sina ord och sitt alster. Det är helt otroligt att man uppskattar mina texter så mycket att jag är krönikör och nu har jag varit det i snart 2 år.  Hösten är planerad och jag fortsätter som krönikör till FibromyalgiNytt och jag har även fått besked att dom önskar ha kvar mig som krönikör nästa år med. Lyckan är total.

Det är nu en vecka kvar tills sjömannen kommer hem och jag längtar något så fruktansvärt. Och ja, nu ska jag dricka min latte och fortsätta kampen med Chanel att hon inte måste ligga i mitt knä hela tiden jag är hemma, hon kan faktiskt ligga själv i soffan om jag sitter vid datorn och just nu fungerar att jag talat om att jag tycker hon är en böld i röven och extremt tramsig. Så vi får se, mysigt är det att ha henne hos en men inte hela tiden. Nu kolla om tvätten är klar så den kan hängas och sen börja göra mig klar för ett kvällspass på jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Martin Andersson 14 september, 2017 at 06:15

  Roligt att de vill ha dig kvar att skriva krönikor. Hur gick du vidare för att börja med det?
  Hade själv velat skriva lite för någon tidning. 🙂

  • Reply tommytott 14 september, 2017 at 09:41

   Jag blev kontaktad av redaktionen med förfrågan om uppdraget.

 • Reply Martin Andersson 14 september, 2017 at 10:44

  ahh oki, men hur hittade de dig då? var det genom bloggen eller höll du till på andra ställen med?

  • Reply tommytott 14 september, 2017 at 10:50

   Det var via bloggen dom kontaktade mig 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.