Livsstil

En ny vecka, ånga matta och sista dagarna

En ny vecka.

Måndag och i dag ringde klockan 05 och jag var inte alls sugen på kliva upp så jag snoozade till 05.30 ( förlåt sjömannen , men jag var trött ) och jag tog mig upp, rastade kamphunden och hoppade sedan på stålhästen och trodde jag skulle dö,på riktigt alltså. Jag kan säga så här att den värken jag hade i mina ben från gårdagens cykeltur på 1 timma och 10 min kändes något så fruktansvärt när jag skulle cykla till jobb. Men hej, jag överlevde dagen och även cykelturen hem.

Väl hemma så är det bara kamphunden hemma, maskinen med tvätt är i gång , sjömannens mobil ligger i soffan men ingen sjöman. Jag ser att han har hämtat in mattan som vi skulle tvätta av och sen kommer han in i lägenheten igen. Han hade kommit på att vi har en ångtvättare för golv nere i källaren, så han hämtade upp den och började ånga mattan. Jag bara tittade på honom, knäckte en celsius och frågade var fan han fått all sin energi i från haha!

Ikväll händer absolut inte mycket alls, det blir väl att laga lite käk och sen bara slappa i soffan innan vi lägger oss. Jag har 2 morgonpass kvar innan ledighet och bara 2 dagar kvar tills sjömannen åker på jobb, han drar onsdag någon gång under dagen så vi får ta vara på de sista dagarna han har ledigt innan de 7 haven kallar på sjömannen igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.