Livsstil

Familjetur på cykel, ont i gumpen och en härlig söndag

Cykeltur med familjen.

Vi drog till biltema och köpte en cykel till sjömannen, hem och fixa det som behövdes på cykeln. Vi slog på stort och köpte en färdigmonterad så det var bara små saker som behövde justeras. Vi hämtade upp min cykel till lägenheten och monterade bort cykelkorgen som satt på och monterade dit cykelkorgen som är säker för Chanel som jag fått hem och sen fick sjömannen den briljanta idé att vi skulle cykla ut till hans mor och lämna fläskestek. 40 min senare var vi framme och vi båda hade superont i låren och var trötta i benen och gumpen, bara tanken att vi hade 40 min hem gjorde att vi funderade på att ta tåget, men vi cyklade minsann hem oxå haha. Heja oss och Heja kamphunden som satt fint i korgen hela tiden utan att ens skälla på andra hundar. Första turen för henne och det fungerade perfekt, så nu kommer vi cykla massor hela familjen när sjömannen är hemma.

Vi har även hunnit med att sola, handla och gå igenom frysen och rensa ut gammal mat. Det blev en del mat som behövde  slängas pga det legat för länge. Så nu ser det bra ut även i frysen och vi kommer försöka äta ur där så vi kan fylla på med nya godsaker.

Syrran och Mattias har just varit här och hämtat en korg som dom kan ha under tvättmaskinen. Dom fick den av oss och så passade vi på att kolla på deras nya bil. Superfin.  Sjömannen håller på förbereda maten och jag uppdaterar lite snabbt här. Helgen och dess godheter går nu mot sitt slut , så i morgon ringer klockan igen och kosten ska skötas till punkt och pricka. För övrigt så är hostan bättre men långt i från bra.  Jag har dessutom lagt en beställning på lite nytt till vardagsrummet. Giiih, jag är så sugen på få hem det redan i går, men den som väntar på något fint väntar alltid för länge.. Men jag tror det kommer bli så bra! Hösten är kommen och jag är så redo att fixa mys här hemma och nästa gång sjömannen är hemma ska jag fan se till att vi får upp tavlorna med.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.