Livsstil

Skit dag, sista natten och assisterande kamphundar

11760198_994564873922157_2264225514527109063_n

Assisterande kamphundar är med på jobbet i natt. 

Förlåt för att jag inte bloggade i går, men jag hade en skit dålig dag. Att kamphundarna fick följa med mig på jobbet var bara för att jag är världens bästa pappa. Dom lyssnade inte alls på mig i går, dom gick åt ett helt annat håll än vad jag ville gå och Gizmo skällde konstant. Jag hade lust att kasta dom från balkongen, men dom fick följa med på jobbet i stället.

Jag kände mig arg och ledsen. Ensam och besviken på att folk utnyttjar att jag är så snäll så jag är dum.
Jag sprang till brevlådan för att hinna att posta bröllopsfotografier innan sista tömningen, jag kom en, läs 1 minut sent och postgubben höll på tömma. När jag kommer fram säger han, du får vänta, för jag tömmer lådan. Okej, men kan jag få lägga ner brevet i säcken så det går i väg i dag? Nej, du får vänta och lägga i det, sista tömningen är gjord. Hela köpenhamnsvägen hörde nog mitt utbrott och de könsord jag kallade gubben. Han hade ju för inte ens knutit igen säcken och kunde lagt det överst, men det lata blekfeta aset vägrade ge med sig.

Jag postade brevet i lådan så det går iväg i morgon i stället. Gick hem, tårarna kom och svor, agg mot allt och alla och när man kollade bloggar så svor jag igen för att vissa bloggare ljuger så dom tror sig själv och hycklar oerhört mycket, men jag la ingen mer energi på det utan packade klart och satte mig på balkongen igen , med en bok. Ja ni läste rätt, en bok. Jag har inte läst på flera år. 2007 var sist jag läste tror jag. Körkortsboken.  Jag har började läsa Erik Ståhls självbiografi i går och bara den får en att gråta. Den är svårt att sluta läsa, men jag fick hejda mig då klockan tickade iväg och jobbet kallade. Ett samtal med sjömannen fick mig på bättre humör. Och nu i natt känns det bättre.

Jag har de senaste veckorna haft en enorm lycka i kroppen och bara njutit av dagen, stunden och nuet. Men man måste tillåta sig falla för att kunna uppskatta det man har. Det är en ny dag och jag har sista natten för denna gång, nu väntas ledighet, gymmet, hämtning av bananlådor och börja fylla lägenheten mera. Vänner, vin och familj.

Ja och så ska jag blogga röven av mig.

Pssst. Ni glömmer väl inte att följa bloggens facebooksida va?  Tommytott på Facebook!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.