Livsstil

En ny vecka, jobb och massa mailande

En ny vecka.

Måndag morgon och jag vet inte riktigt vad det är med måndagar men jag har så jävla svårt att ta mig ur sängen varje måndag. Varje måndag vill jag bara lägga mig ner och dö och känna att här kan jag ligga hela dagen. Jag förstår inte varför jag känner så varje måndag morgon, men i dag när jag slog upp ögonen så var det strålande sol som kom in i sovrummet ( jag hade glömt att vrida om persiennerna ) så på våra garderober sken skuggorna av husväggen, skuggorna från persiennerna och jag hoppade av sängen och känslan av att vilja dö var som borta. Jag älskar att våren och solen har kommit hit och visar sig. Det är med rädsla man skriver det där att våren är här, för vilken dag som helst vaknar man väl upp med ett vitt täcke av mög där ute. Men tills dess så njuter jag så länge det varar.

Jag sitter vid min stationära iMac, en maskin tvätt är i gång, kamphunden har fått sin morgonpromenad och solen den lyser in och värmer. Skönt musik strålar ur datorn och jag sneglar på blommorna, skuggorna av solen och inser att jag får njuta ännu en gång så länge det varar. Jag älskar att vi har burspråk i lägenheten och när jag vänder mig om och tittar på blommorna så får jag trots den fantastiska solen ta en djup suck. Jag vattnade blommorna i lördags och nu hänger dom igen. Det är bara en tidsfråga innan vi lever med konstant neddragna gardiner för att våra blommor inte ska brännas och dö. En hatkärlek till lägenheten vi bor i.

Jag har tagit tag i mailen. Jag vann en kroppscanning på mitt gym så har mailkontakt med en pt som ska utföra den. Lite hatkärlek där med men ska bli otroligt spännande och få se hur mycket kroppsfett och vilken muskelmassa man ligger inne med. Fettprocenten kommer vara hög och muskelmassan kommer vara låg. Så jag kommer troligen lägga mig ner i fosterställning och fulgråta. Alternativ flytta in på gymmet på heltid.  Det återstå att se när vi kan klämma in den med våra hektiska scheman för oss båda.

Så nu har jag fått lite fixat här hemma med jobb i sociala medier, gått igenom mailen och måste skriva ner notis i min kalender om att rensa och städa upp i mina datorer onsdag eller torsdag. Satan vad trög min Imac är och jag förstår inte varför.  Men en hel del måste över på den portabla hårdisken märker jag så att den går snabbare med redigering av video, foton och att ens öppna ett safari fönster.  Nu hann jag ju göra en ny latte innan fotot ovan hade öppnats i photoshop. Det går bra nu haha!

Nej , slut med ordbajseri och sånt. Tvättmaskinen piper och jag ska fixa lite till innan jag ska hoppa på stålhästen och ta en härlig cykeltur till jobbet för en kväll med mina saknade kollegor, det ser jag fram emot enormt.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.