Livsstil

Mys söndag, ansiktsmask och powerwalk

En mys söndag med kamphunden.

Det blev inte många foton tagna i går tillsammans med Annica. Vi hade en fantastiskt trevlig dag där vi åkte och kollade på reptilbutiker, käkade lunch, kollade in tropikariet i Helsingborg och jag måste säga att sedan jag var där senast så har det blivit sämre, eller så var det för att det var så otroligt många ungdomar som var där och varken dom eller föräldrarna hade någon respekt för övriga besökare. Det trängdes, dom skrek och bad sig åt även fast det står skyltat att man inte får skrika, röra och klappa de frigående djuren.  Trist .. jag kanske får ge det en chans till längre fram? Vi avslutade i alla fall dagen med kaffe hemma hos Annica samt att vi kollade och skrev upp vilka morpher hon har på sina ormar, vilka honor som är vad och vilka hanar som är vad.

I dag har jag haft en riktigt slappe söndag tillsammans med kamphunden. I går var det strålande sol och riktigt varmt och skönt ute. I dag kom solen fram precis när jag och kamphunden tog en längre runda och hon fick vara ute och springa av sig fritt i en liten skogsdunge. Fantastiskt härlig dag. Efter det har kamphunden varit supertrött.  Jag däremot har varit produktiv i dag.

– Jag har spelat in en kortare vlogg som finns uppe på min youtubekanal. Den hittar ni självklart här! 
– Jag röjt i köket och plockat undan.
– Jag har skrivit upp veckans planer i kalendern.
– Jag har just , i skrivandes stund kommit in från en pw. Våren ger sig till känna och som varje år så får jag feeling på att börja promenera och springa. Jag bytte om för en PW och när jag kom ut fick jag en längtan till att springa, men eftersom jag inte gick till gymmet pga att jag fortsatt är lite snorig så vågade jag mig inte på att springa ikväll och dumt hade det väl varit, jag kan ju inte tro att jag har kondition till att springa redan? haha.  Men så jävla skönt att ha tränat lite.

Nu blir det dusch, ansiktsmask och sedan kvällspromenad med kamphunden innan jag hoppar ner i loppelådan och kollar tv. I morgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet och mina älskade kollegor. Fy fan vad skönt det ska bli och vi går in på en ny vecka och därmed bara 1.5 vecka kvar tills sjömannen kommer hem.  Snart kör jag nedräkning och går runt med mitt mentalt störda leende och väntar på att han ska komma hem!

Hur har er helg varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.