Livsstil

Gräsänkling, sur chihuahua och trötter

Hej godingar. Jag vet, skäms som fan Totten, uppdateringen här inne suger totalt och ja, ibland går allt inte som man hoppas, dygnet har alldeles för få timmar. Och ja, så har det varit för mig, men på något sett framöver ska jag väl komma på en grym plan på hur jag ska hinna med allt.

I dag har jag sovit, jag har varit en runda på Jysk med sjömannen och skällt lite, dom satte inte in pengar för båda möblerna vi lämnade in och det var nära där att jag fick en utbrott, men dom skonade sig själv och fixade det efter att dom varit otrevlig och sjömannen tog ton. Sen hem, hämtade sjömannens saker och körde honom till tåget. Helvetesjävlaskit, nu är han till sjöss i 14 dagar igen. It sucks!

Jag drog iväg och hämtade min julklapp, så nu efter flera års frånvaro i reptilhobbyn är jag tillbaka i hobbyn igen och det känns riktigt bra. Hem och fixa med dom, rasta kamphundarna, fixa till här hemma, fixa mat, duscha och ut med de små liven igen. Nu sitter jag här hemma med ett glas vitt, trött som ett helt ålderdomshem och bara slappar och funderar på att göra som chanel – lägga mig och någon vrå och vara ledsen. Den kamphunden uppskattar verkligen inte att sjömannen är iväg igen, så nu ligger hon och tjurar och är ledsen i transportburen. Jag hämtar henne, hon hoppar ner och springer in i buren, jag hämtar henne, hon hoppar .. ja ni fattar, så nu gav jag upp . Ligg du där och tjura surpuppa, men kom fan inte och fjäska när jag gjort mig klar för att lägga mig och sova !

Nej mer upphetsande en såhär blir det inte. Nu ska jag fortsätta sippa på mitt glas vin, googla terrarium och se om jag kan hitta en  almanacka för 2017 så jag kan skriva upp mitt nya schema och det viktigaste av allt – hålla sig vaken haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.