Livsstil

En ny vecka ,nedräkning och deadline

Godmorgon godingar. Så är jag och kamphunden uppe på benen igen och har varit ute och ännu en ny “höst dag” bjuder Malmö på. Det är grått och trist och i dag har jag fått dra på mig en tjockare tröja. Kamphunden har fått sin morgonpromenad och vi hann till bilen innan parkeringsgubbarna började trilla in så jag klarar mig ett par dagar till utan bot.

Kaffet är klart och inmundigas,  jag har kollat på livesändning på Facebook från mina älskade vänner från Stockholm. Åh vad jag saknar dom och dom är just nu i Danmark och överraskar barnen med ett besök på legoland tror jag det var? Jag satt här mer uppspelt än de nyvakna barnen i bilen haha!

I dag blir en lugn dag, köra i gång lite tvätt, plocka lite här hemma och börja småpacka lite inför att sjömannen kommer hem. Vi drar till husvagnen när han kommer hem och det ska bli så skönt så jag tänkte jag kunde kanske börja packa lite smått, men än har jag god tid på mig. Nu är det nedräkning till avmönstring för sjömannen på riktigt. Jag ska även dra till jobbet och hälsa på och lämna papper och sen ska förhoppningsvis syrran hjälpa mig att fotografera lite idag, jag insåg att deadline på krönikan är nästa vecka och tror ni jag har foto och påbörjat texten? Jag bad om att få sista dagen för korrekturläsning för 1-2 månader sen och ni ser ju hur jävla bra jag är på att komma ihåg dessa datum. Samma sak varje gång. Heja mig ?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Joanna-Livet med psykisk ohälsa 24 juli, 2017 at 10:05

  Verkligen tråkigt väder i dag

  • Reply tommytott 24 juli, 2017 at 10:40

   Verkligen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.