Livsstil

Civilkurage , 3 timmars sömn och Tom Ford

Civilkurage.

Det har varit ett händelserikt och känslosamt dygn med en hel del adrenalin. I går gick jag och la mig kl 20.00 som vanligt och under dagen hade jag via messenger på Facebook kontakt med min vän Annica som fick kliva av båten tidigare p.g.a att hon legat sjuk på jobbet och inte alls mådde bra och en konstig huvudvärk, smärta i ryggen och ilningar i huvudet, självklart blir man orolig och eftersom hon skulle köra själv från Oslo-Malmö så krävde jag uppdatering, vilket jag fick. Hon kommer hem och mår inte bra så vi bestämmer att jag ska hämta henne och köra henne till akuten. På motorvägen mot Malmö möts vi av bilar med varningsblinker och det ryker som fan i diket från en bil och jag säger till Annika att vi måste stanna och kolla. Det är en hel del människor på plats men ingen har vågat sig fram till den rökfyllda bilen. Jag hoppar av, adrenalinet kickar in och då det ryker så mycket från bilen och luktar brandrök försvinner min smärta i kroppen och jag måste kolla personen i bilen. Han är kontaktbar, säger att han mår bra och att han inte har ont någonstans. Det börjar lukta mer brand så vi får ut honom från bilen och kan säkra honom. Samtal, kollar puls och medvetande grad. Ambulans, polis och brandkår kommer och tar över och jag får beröm för min insats , vilket kändes bra.  Vi får lämna platsen och kan köra och vi tar oss till akuten dit vi skulle med Annica. Där blir vi 3.5 timmar och vid 4 i natt var jag hemma och fick 3 timmars sömn.

Tom ford mandarino di amalfi acqua

När jag vaknar är jag helt mör i kroppen, lederna värker och jag känner att det var kanske inte optimalt av mig att utsätta kroppen för påfrestningen i går, men det är något jag tar eftersom jag faktiskt ingrep och hjälpte till.  Vi bestämde att beroende på hur vi båda mår i dag när vi vaknat så skulle vi ses hos Annica för en koppkaffe i trädgården och jag kunde hänga med henne att hämta nya ormar och handla i fall hon behövde hjälp att köra. Hon bjöd på mat som tack för all hjälp och så fick jag en ny parfym, som tack för all hjälp och födelsedagspresent , jag fick Tom ford mandarino di amalfi acqua, den doftar helt magiskt.

Jag är hemma och har varit ut på promenad i regnet med Chanel och är nu helt slut i kroppen. Känslorna från nattens händelse har börjar lagt sig så det känns i kroppen. Läkaren sa även att jag ska börja ta lite längre promenader efter en vecka, så i dag har jag rört på mig lite mer, vilket känns bra och ja, efter att knappt träffat människor på en vecka så har det varit en lugn och skön dag med en fantastisk vän. Dessutom är Chanel glad att promenaderna har blivit lite längre.

Regnet det verkligen öser ner, så en kväll med tända ljus och bädda ner sig i sängen med kamphunden ser jag fram emot. I morgon är en ny dag, jag ska förbi jobbet en runda och lämna papper och prata med Chefen och bara vila, plocka hemma och räkna ner dagarna, nu är snart sjömannen hemma och jag längtar verkligen efter hans varma famn, galna humor , att få äta middag tillsammans med någon och att lägga mig och störa mig på hans snarkningar när han somnar före mig. Den längtan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.