Livsstil

A very dark chocolate och visa gumpalallan

Att visa gumpallan för halva området.

Godmorgon godingar. Kaffet är klart, kamphunden är utfodrad och fått sig en promenad och jag har visat min gumpalalla för halva Malmö när jag plockade upp skiten från Chanel. Det var ett hål vid ena fickan på gumpen och byxorna var allmänt trasiga, men jag har inte haft mage att slänga dom för dom har varit ett av favoritjeansen som hängt med mig i flera år. I dag åkte dom i soporna eftersom som sprack och halva slottstaden fick se gumpalallan.

A very dark chocolate.

När jag kommer in möts jag av doften av kaffe, det är klart och jag tänker direkt ta en kopp, men inser att jag måste försöka få i mig någon mat innan jag direkt hoppar på kaffet och magen gör uppror. Jag har märkt att min mage protesterar duktigt av kaffe. Och eftersom jag rensat ut massa gammalt från kylen och inte handlat hem speciellt mycket så ekar det rätt tomt här då vi ska till husvagnen när sjömannen kommer hem. Ingen frukost tills jag kommer på att jag har ju inte smakat alla chiapuddingar jag fick hem från Quality brands sweden för länge sen och det är jag glad för nu, för i dag slog jag på stort och tryckte i mig en very dark chocolate chiapudding. Dessa puddingar är sjukt goda, ekologiska, nyttiga, utan vanligt socker, glutenfria, med chiafrön ( = omega3) .. Perfekt för min mage. Jag måste nog beställa hem ett gäng till, efter att jag smakat resterande smaker som finns kvar. Recommend, recommend.

I dag får jag se vad som händer. Det blev inte att vi fotograferade i går för jag var så sinnesjukt trött hela dagen, så i dag kanske det ges tillfälle för ett få till några snygga porträtt till min krönika och så kanske jag ska börja skriva krönikan oxå så jag kan skicka iväg den. Små fix hemma och fortsätta vila kroppen massor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.