Livsstil

En perfekt lördags kväll

En perfekt lördag kväll.

Sjömannen tittade på mig tidigare i dag och visst hade det varit skönt att köra hem till lägenheten och ta en riktigt lång och varm dusch ? Jag höll med honom och vi började diskutera om att bara köra hem till lägenheten och ta en lång varm dusch och sen tillbaka till stugan då vi båda sover så otroligt skönt i stugan samtidigt som att vi älskar att vara där ute, men vi kände oxå att det skulle vara onödigt att köra fram och tillbaka bara för att ta en lång varm dusch, så vips så packade vi ihop allt och bestämde att vi körde hem till lägenheten en dag tidigare.

Det var ett bra beslut att köra hem till lägenheten även fast det är något speciellt med att vara i stugan, men vi har strukturerat upp en av våra garderober, vi har duschat, skrubbat ansiktet och sprayat oss med tanrevel för att få lite färg och inte se så bleka ut. En riktigt ta hand om sig själv kväll alltså.  Dessutom lite bubbel i glaset och härlig musik som strålar ur högtalaren, kan det bli bättre?

Jag har även organiserat om i växtskåpet, tagit bort en hylla och flyttat ut några växter då växterna växer som fan och kommer för nära växtbelysningen. Så nu är det bara ett hyllplan. Jag och sjömannen kollar ofta marketplace på facebook för att se om vi kan fynda ett till skåp så vi kan göra ett växtskåp till. Hittade ett men jag var inte snabb nog .. eller säljaren prioriterade fel person bara haha.  Men jakten fortsätter.  Det blev bra i skåpet, men jag behöver helt klart ett till.

Annars får vi se vad kvällen har att erbjuda. Det blir nog bara mysa här hemma i soffan med gott i glaset och att små snegla på sjöhunken och daska honom i gumpen och säga aj löv you.  Det är för mig kärlek!

Fotot är som ni kanske förstår från tidigare idag då vi promenerade runt i solen på Almåsa fritidsby.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.