Livsstil

När tystnaden talar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaknar upp genom svettig efter att ha sovit oroligt men jag fick 6.5 timmars sömn. Det är varmt som fan i lägenheten och tystnaden som är när jag vaknar är inget jag uppskattar. Kamphundarna sover gott i hallen och jag bara väntar på att sjömannen ska komma ut från vardagsrummet och vråla gomoooojjon eller work, work work. Men det är tyst.  Bah, jag hatar denna påmönstringsdagen .. Det är såå tyst!

Men solen den skiner, kamphundarna är rastade och vi har haft pusskalas. Att de små kan bli så glada av att jag vaknar upp så dom får ha lite aktivering. En latte är fixad och jag har stått och kollat ut på de semesterfirare som njuter av solen på gårdens gräsmatta.  Så nu ska jag försöka kicka i gång denna dagen med massor av mys med kamphundarna, sätta mig på balkongen en stund i solen och bara vara och få i mig lite D-vitamin och ladda upp för natt 4:a av 6.

Jag fick dessutom en avi i posten, men jag har inte beställt något så jag funderar lite på vad det kan vara. Får se om jag orkar ta mig tid att gå och hämta det i dag eller om jag tar det en annan dag! We will see!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.