Livsstil

I can do this

Torsdag kväll och jag har just varit ute med fröken bestämd. Jag förstår inte hur man kan vara så trög och ja det spelar ingen roll hur länge vi är ute, när jag säger att vi ska gå in så ställer hon sig bara och tittar på mig med blicken – och du är helt dum i huvudet? haha. Men in kom vi, jag har inte tid att stå där ute på gatan och gapa och skrika och tramsa.

Jag har försökt sova lite under dagen och det har gått sådär kan man säga. Men ny är jag nyduschad och fixad och slappar i soffan innan jag drar iväg och kör ett nattpass på nästan 12 timmar och därmed 10:e arbetsdagen i rad, ledig i morgon och sen är det på det igen med massivt arbete. Snart, mycket snart är det en veckas ledighet och semester, men tills dess så jobbar jag röven av mig när sjömannen ändå inte är hemma, så tiden går snabbare.

I morgon ska jag dessutom möta upp ett par gamla kollegor. 2 stycken har blivit mammor, en har bytt jobb och numera är chef så det är ska bli så kul att träffa dom, för nu var det länge sen. Emelie träffade jag för någon vecka sen , men nu jävlar ska de 2 morsorna ha egentid och rastas av bögen och chefen. It will be fab.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.